Terve Eesti Sihtasutus

Tervitame Terve Eesti uut kommunikatsioonijuhti

Alates 20. veebruarist võtab Terve Eesti SA ja koalitsiooni “Ettevõtted HIV vastu” kommunikatsioonijuhi töö üle Kersti Karu.

Kerstil on Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja suhtekorralduse eriala bakalaureusekraad ning hetkel omandab ta sealsamas kommunikatsioonijuhtimise magistrikraadi. Ta on end täiendanud Stockholmi Ülikoolis meedia ning kommunikatsiooni erialal.

Varem on Kersti töötanud Eesti Lennuakadeemias, teinud koostööd kommunikatsioonibürooga Jugaste, Liiva ja Partnerid ning praktiseerinud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuses ning osalenud tervisega seotud õhinapõhistes projektides.

Kersti ütleb enda tutvustuseks, et teda paeluvad inimesed – kuidas me toimime, mida, milleks ja kellele teeme.

Terve Eesti Sihtasutusega liitumise kohta räägib Kersti nii:

“Juba ülikooliaastate alguses hoidsin Terve Eesti SA tegemistel silma peal ning unistasin võimalusest, et ka mina saaksin sellisesse töösse oma panuse anda. Ja mul on ülimalt hea meel, et mu unistus on tiivad saanud!

Usun, et töö Terve Eesti Sihtasutuses võimaldab ühendada meeldiv kasulikuga, panustades oma oskusi ja teadmisi hea ja vajaliku eesmärgi nimel.”"